Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

BAT training en speuren. Monique Bladder en Nella Mastenbroek

Evenement

Titel:
BAT training en speuren. Monique Bladder en Nella Mastenbroek
Wanneer:
21 oktober 2018 - 26 oktober 2018
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Deze week is speciaal voor eigenaren van een uitvallende hond. 
Een combinatie van leuk met je hond bezig zijn en werken aan het uitvalgedrag en ook nog vakantie!

In deze week profiteren jij en je hond van de versterkende werking van speuren op het effect van de BAT-training. In de praktijk hebben Nella Mastenbroek (Speurtraining Friesland) en Monique Bladder (hondengedrag-specialist en gecertificeerd BAT-instructeur) gezien hoe speuren het zelfvertrouwen en exploratiegedrag (snuffelen) vergroot. Hierdoor worden er betere resultaten behaald als het gaat om het veranderen van uitvalgedrag. 

In deze week ga je twee dagdelen op pad om te speuren en ga je twee dagdelen aan de slag met BAT. Verder staat niet alleen maar training van je hond centraal, je leert zelf ook een heleboel. Als je hond aan het uitrusten is van het speuren, kun je observeren bij de BAT-sessies zodat je een heleboel leert over lichaamstaal en hoe je de tips toe kunt passen in je eigen situatie. Dit is facultatief; je mag ook lekker vakantie vieren natuurlijk als je niet aan het werk bent met je hond. 

Alle honden zijn individueel aan het werk. Om contact te vermijden met andere honden, betekent dat wel dat ze even in de auto moeten kunnen blijven als ze niet aan het werk zijn. Jij bent in de buurt van die auto. 
Verder moeten honden enigszins in de buurt kunnen zijn van onbekende mensen. Ze hoeven het niet ok te vinden om aangehaald te worden, maar moeten wel onbekende mensen in een straal van zo’n 5 meter kunnen tolereren zonder dat je hond uitvalt. 

Omdat je voor het uitvoeren van een goede BAT-sessie, voorkennis en lijnvaardigheden moet beheersen, krijg je na volledige betaling van de trainingsweek toegang tot het 10-weekse trainingsprogramma met behulp van videolessen van Monique (ter waarde van 197 euro). 
Daarnaast kun je tijdens deze week als je wilt een adviesgesprek hebben met Monique over het uitvalgedrag van je hond, zodat je thuis verder kunt met enkele op maat gemaakte adviezen. 

De week ziet er als volgt uit:


Op zondagmiddag om 17.00 uur een kennissmakingsborrel.

De trainingen zijn van 0.900 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.30 uur.

Gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur

Vrijdagmiddag een afsluitende BBQ.

Woensdag is vrij van training met je hond. Er is dan de mogelijkheid om die dag gezamenlijk iets te ondernemen.

Kosten van deze week zijn € 565,00. Trainingen, lunches, borrel, BBQ zijn daarbij inbegrepen. Exclusief overnachtingen. In een cirkel van ongeveer 15 km zijn er verschillende gites te huur van rond de € 350,00. Wij kunnen je daarover informeren.

Voor verdere informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . tel. 0031615213214

Berry Visser