Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Suppen op de Loire met Isup Schermer. Franca Oud.

Evenement

Titel:
Suppen op de Loire met Isup Schermer. Franca Oud.
Wanneer:
03 september 2022 - 10 september 2022
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Vol geboekt!

Een kabbelende rivier, schitterende uitzichten, een lekker temperatuurtje en je supboard die zachtjes met de stroming mee voert. Het water is kraakhelder, dus je kunt tot op de bodem kijken, maar diep is het zeker niet.

 Dit is geen droom! Dit is la Loire in Frankrijk. Wij willen van 4 tot 10 september 2022 weer een tocht over de Loire organiseren. Iedere dag wordt de groep suppers ergens uitgeladen bij de Loire en een paar uurtjes later weer opgepikt door Berry, onze gastheer van training & educatie Charmille.

De volgende dag stappen we weer op de sup op de plek van de Loire waar we de dag ervoor zijn uitgestapt en zo zakken we een aantal dagen de Loire af met iedere dag mooie uitzichten, stadjes, soms een kasteel en heel veel eilandjes en dieren.

 Saint Firmin sur Loire is de uitvalbasis.

 Hoe gaat het dan precies in zijn werk? Nou dat schatten we in met de Franse slag. De Loire bevat heel veel eilandjes. Ideaal om na een uurtje suppen aan te leggen om de meegebrachte koffie op te drinken. Of tussen de middag het mee gekregen lunchpakket te verorberen.

 

In het kort ziet de week er zo uit.

Ontvangst op zondagmiddag met een aangeklede welkomst borrel.

Maandagochtend ( 09.30 uur ) na koffie/thee bij Charmille vertrek naar de startplaats. Wij nemen boards mee, maar je kan natuurlijk ook op je eigen board. 

Dit herhaalt zich de hele week met op vrijdagmiddag een afsluitende BBQ.

 

Kosten van deze week € 425,00. Inclusief borrel, lunches, BBQ, gebruik boards, peddels, eventueel een wetsuit, heel veel foto's, halen en brengen. Exclusief overnachting. Wij kunnen je adviseren in de te huren gites. Wil je met een paar personen komen en een gite willen delen, dan heb je een eigen kamer al voor € 125,00.

Wil je verdere informatie, neem dan contact met mij op. Berry Visser (Charmille) 0031615213214 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Franca Oud (0610489287), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.