Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Exclusieve clicker jachthonden trainingsweek met CHristel Holtrop

Evenement

Titel:
Exclusieve clicker jachthonden trainingsweek met CHristel Holtrop
Wanneer:
28 april 2019 - 03 Mei 2019
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Exclusieve clicker jachttrainingsweek met Christel Holtrop.

Wil jij de geheimen ontraadselen van clicker jachttraining? Dan is deze week in Frankrijk helemaal geschikt voor jou!

Christel Holtrop, www.waterdogs.eu, is zo lang als ik mij kan herinneren bezig met waterwerk voor honden en heeft daarbij een hoog niveau bereikt. Zowel met haar eigen honden als met haar cursisten. Daarnaast heeft Christel zich al vijftien jaar gespecialiseerd in het trainen van honden met de clicker en zet zij deze trainingswijze al bijna 10 jaar in haar jachttraining voort. Haar eigen honden zijn volledig clicker getraind en in Nederland geeft zij door het hele land clicker jachttraining. Ook is Christel degene geweest die Helen Philips naar Nederland heeft gehaald en nog steeds jaarlijks jachtworkshops met haar organiseert.

Christel is nu, na lang aandringen, overstag gegaan en komt bij ons een clicker trainingsweek voor jachthonden geven. Tijdens deze week staat het gebruik van de clicker uiteraard centraal.

De week is bedoeld voor alle teams die op positieve wijze, volkomen vrij van enige druk of dwang , met hun hond willen trainen en door een creatieve trainingswijze het leervermogen en zelfvertrouwen van hun jachthond willen vergroten. In een ontspannen en ongedwongen sfeer ligt de focus op stappen voorwaarts maken in je training.

Maximaal aantal deelnemers is acht. Er worden twee groepen van vier deelnemers gemaakt die afwisselend s’morgens of s’middags trainen. Zo blijft er tijd over voor de honden om te herstellen van de trainingen en kan er bijvoorbeeld gewandeld worden of de omgeving worden verkend. De lunch is gezamenlijk.

Kosten van deze week zijn € 455,00. Inclusief training, lunches, welkomstborrel en afsluitende BBQ. Exclusief overnachtingen.
Er zijn in de directe omgeving voldoende mogelijkheden om te overnachten. Ik kan je daar in adviseren.

Wil je meer informatie? Stuur me dan een mail of bel me op 0031615213214.
www.waterdogs.eu
www.charmille.nl 

Berry Visser