Verhuur

te huur

FaceBook

Zweetwerk week met Jan de Bes

Evenement

Titel:
Zweetwerk week met Jan de Bes
Wanneer:
09 juni 2024 - 14 juni 2024
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Jan de Bes verzorgt al jaren zweetwerktrainingen op landgoed Quadenoord te Renkum en is ook dit jaar weer een week bij ons te gast in Frankrijk.En dat is natuurlijk een extra dimensie omdat het speuren in een hele andere omgeving gebeurt dan wat je in Nederland gewend bent.

Rond Saint Firmin sur Loire is bijna alles glooiend. De wijnvelden, de bossen en de velden. Er zal ook veel zweetwerk gedaan worden langs de Loire. 

U leert in deze week om sporen uit te zetten voor uw collega-cursisten en mogen de honden die onaangelijnd kunnen werken een sleep uitwerken. Ook ga je aan de slag met het sporenkruis van Conrad Most.

Wij hebben deze week zo ingedeeld dat u of 's morgens of 's middags in een groep van max. vijf honden speurt, zodat er ook ruimte is voor ontspanning.

Het programma wordt afgestemd op de ervarenheid van voorjager en hond voor wat betreft het zweetwerk.

Er is plaats voor 8 honden.

De kosten voor deze week bedragen € 445,00 per voorjager met één hond. Deze prijs is inclusief borrel, lunch, BBQ en training, maar exclusief overnachting. In een straal van 15 km rond de trainingslocatie zijn er verschillende gites.

Voor info daarover en/of andere zaken kun je contact opnemen met Berry Visser. 0031615213214 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..