Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Debuterende jachthonden en hun voorjagers.

Evenement

Titel:
Debuterende jachthonden en hun voorjagers.
Wanneer:
16 januari 2021 - 24 december 2021
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Jachthondentraining voor debuterende honden en voorjagers.

Als je een (jonge) jachthond hebt en je bent van plan om uiteindelijk de K.N.J.V. proeven te doen dan is deze week uitermate geschikt voor jou. Onder mijn leiding werken wij gezamenlijk om jou en je hond op een hoger plan te krijgen*. Dit doen we op een zeer afwisselend glooiend terrein met waterpartijen, bossages en grote velden. Wat moet de hond al kunnen? In feite niet zoveel. Als de hond aardig aan de lijn kan lopen en wil apporteren dan zijn de meest ingredienten die nodig zijn aanwezig.

De proeven die behandeld/getraind worden zijn o.a.: aangelijnd en los volgen, plaatshouden, komen op bevel, apporteren, verloren zoeken, waterwerk.

De week ziet er als volgt uit:

Maandag tot en met vrijdag training vijf dagdelen van +/- 90 minuten

Woensdagmiddag is vrij te besteden om de honden wat rust te geven.

De kosten van deze week bedragen € 635,00. Dit is inclusief training en een tweepersoons studio met een omsloten tuin. Aankomst en vertrek van zaterdag tot zaterdag.

* Ik ben jarenlang in Spaarnwoude trainer geweest voor de Duitse Staande Korthaar vereniging. Daarnaast heb ik bij het K.N.G.F. gewerkt als trainer van blindegeleide honden, bij Martin Gaus als trainer van probleem gevende honden en ik ben eigenaar geweest van de Martin Gaus hondenschool in Zwolle.

Verdere informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem telefonisch contact op. Berry Visser Tel. 0031615213214