Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Schapendrijven

Evenement

Titel:
Schapendrijven
Wanneer:
04 augustus 2018 - 21 december 2019
Categorie:
Agenda

Omschrijving

 

Aan de rand van het landgoed Les Beaunoirs ligt ons vakantiehuis les Giraudors. www.rustvinden.com. Een vakantiehuis dat bestaat uit twee gedeelten. Een ruime tweepersoons studio en zespersoons gite. Beiden comfortabel ingericht. Als je jouw hobby, schapendrijven en vakantie, wilt combineren, is dit de uitgelezen gelegenheid.

Les Beaunoirs is een prachtig landgoed van 170 ha. In vergelijking met Nederland zijn de velden hier groot en uitgestrekt en is het een genot voor elke handler om hier met zijn/haar hond te werken.  Ben je al redelijk gevorderd in het schapendrijven dan vertellen wij je waar je op dat moment kunt trainen en kun je je gang gaan. Vind je het prettig om begeleiding te krijgen dat staat Jos voor je klaar. Kortom er is voor elk wat wils.

Op het landgoed is de GAEC( BV ) Le Chaloy gevestigd. Le Chaloy is een schapenhouderij geleid door Thierry Ganem en Jos Meijer. De schaapskudde bestaat uit ongeveer 300 ooien en een twintigtal rammen. Als de aflammerperiode achter de rug is, is de kudde uitgebreid met plus minstens 450 lammeren. De schapen staan in verschillende kuddes op het landgoed of 5 km verderop aan de Loire waar de GAEC nog eens 28 ha pacht. Daarnaast is er altijd een groepje van 20 schapen op het landgoed waar meegetraind kan worden.

Er zijn dus mogelijkheden genoeg om met je hond te trainen of met Thierry/Jos de kuddes, indien nodig, te verplaatsen naar andere weilanden, de Loire of naar bijvoorbeeld de Bergerie.

Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten als bovenstaande je aanspreekt. Er zijn drie huizen op het landgoed die permanent bewoond worden. Degenen die hier wonen hebben bewust gekozen om in alle rust op het landgoed te wonen en/of te werken. Dit punt is voor ons heel belangrijk. Ook het welzijn van de schapen staat hoog in het vaandel. Dus het is geen optie om uren per dag te trainen maar in combinatie met een vakantie, ideaal. Als je de studio of gite huurt dan kun je elke dag maximaal een uurtje met je hond trainen. Na de training verlaat je het landgoed weer.

 

Het huren van de gite/studio gaat via mij met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en niet via de website www.rustvinden.com. Dit i.v.m. de trainingsmogelijkheden in de periode dat je zou willen.

Een week de tweepersoons studio huren incl. minimaal 5 trainingsmogelijkheden kost in het voor- en naseizoen € 445,00 exclusief € 35,00 schoonmaakkosten. In het hoogseizoen € 545,00 exclusief € 35,00 schoonmaakkosten.

Een week de zespersoons gite huren incl minimaal 5 trainingsmogelijkheden Kost in het voor- en naseizoen € 555,00 en in het hoogseizoen € 665,00 exclusief € 50,00 schoonmaakkosten.

Als je nog wat meer info wilt kun je mij altijd bellen. 0031615213214.
www.charmille.nl
www.rustvinden.com

Berry Visser