Verhuur

te huur

FaceBook

SCHAPENDRIJVEN

Evenement

Titel:
SCHAPENDRIJVEN
Wanneer:
14 januari 2023 - 15 december 2023
Categorie:
Agenda

Omschrijving

 

Aan de rand van het landgoed Les Beaunoirs ligt ons vakantiehuis les Giraudors. www.rustvinden.com. Ons vakantiehuis bestaat uit twee gedeelten. Een ruime tweepersoons studio en een zespersoons gite. Beiden comfortabel ingericht. 1500 meter verderop ligt ons andere vakantiehuis Nombranle. Geschikt voor vier personen.

 

Op les Beaunoirs, 170 ha, is de GAEC( BV ) du Chaloy gevestigd. Du Chaloy is een schapenhouderij geleid door Thierry Ganem, Saskia Schoemaker en Jos Meijer. De schaapskudde bestaat uit ongeveer 400 ooien en een twintigtal rammen. Als de aflammerperiode achter de rug is, is de kudde uitgebreid met plus minus 600 lammeren. De schapen staan in verschillende kuddes op het landgoed zelf of 5 km verderop aan de Loire waar de GAEC nog eens 28 ha pacht. Daarnaast is er altijd een groep schapen op het landgoed waar mee gewerkt kan worden.

Het landgoed bestaat uit weilanden, bossen en waterpartijen en is heuvelachtig. 

 Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten als bovenstaande je aanspreekt. Er zijn drie huizen op het landgoed die permanent bewoond worden.  De mensen die hier wonen hebben bewust gekozen om in alle rust op het landgoed te wonen en/of te werken. Dit punt is voor ons heel belangrijk. Ook het welzijn van de schapen staat hoog in het vaandel. Dus het is geen optie om uren per dag te werken met jouw hond maar in combinatie met een vakantie is het bij uitstek de gelegenheid om te schaven aan het niveau van jou en je hond. Het is ons gebleken dat Handlers met ervaring uitstekend zelf kunnen beslissen wat wel en wat niet kan betreffende de gezondheid van de schapen. Als je de studio of gite huurt dan kun je elke dag een gedeelte van de dag aan de slag met je hond(en). Na de training verlaat je het landgoed weer.

 

Het huren van de gite/studio gaat via mij met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en niet via de website www.rustvinden.com. Dit i.v.m. de trainingsmogelijkheden in de periode dat je zou willen. 

 

                        DE TWEEPERSOONS STUDIO

Een week de tweepersoons studio huren inclusief trainingen kost           € 565,00 inclusief toeristenbelasting exclusief € 35,00 schoonmaakkosten. In het hoogseizoen ( 13-06 tot 12-09 ) € 665,00 inclusief toeristenbelasting exclusief € 35,00 schoonmaakkosten.

                                   DE VIERPERSOONS GITE

Een week de vierpersoons gite* huren inclusief trainingen kost € 615,00 inclusief toeristenbelasting exclusief € 50,00 schoonmaakkosten. In het hoog seizoen ( 13-06 tot 12-09 ) € 715,00 inclusief toeristenbelasting en exclusief schoonmaakkosten.

                                  DE ZESPERSOONS GITE

Een week de zespersoons gite* huren inclusief trainingen kost € 675,00 inclusief toeristenbelasting en exclusief € 50,00 schoonmaakkosten.     In het hoogseizoen ( 13-06 tot 12-09 ) € 775,00 inclusief toeristenbelasting exclusief schoonmaakkosten € 50,00.

 

* de prijs van het huren van de vierpersoons en de zespersoons gite plus trainingen is gebaseerd op twee Handlers. Meerdere Handlers is mogelijk maar in overleg omdat de prijzen dan zullen verschillen.

 

Als je nog meer info wilt kun je mij altijd bellen 0031615213214 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.charmille.nl

www.rustvinden.com