Verhuur

te huur

FaceBook

CombiFun met Yvonne Bügel

Evenement

Titel:
CombiFun met Yvonne Bügel
Wanneer:
30 juni 2024 - 05 juli 2024
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Afgelopen oktober ontmoette ik Yvonne Bügel toen zij hier aanwezig was bij een workshop. Één van de zaken die mij bij haar opvielen was dat zij, naast het volgen van de workshop, steeds haar camera bij haar had en daar veelvuldig mee in de weer was. Zij fotografeerde al haar mededeelnemers en hun honden. En de resultaten waren verbluffend. Zo kreeg iedereen aan het eind van de workshop alle foto’s, die van de betreffende personen en hun hond gemaakt waren, via een internetlink mee naar huis. Toen ik haar website bezocht, www.dogeyes.nl, zag ik dat zij nog veel meer in haar mars had. Wij zijn eens rond de tafel gaan zitten en daar kwam uit dat het ons leuk leek om een workshop te organiseren met volop Hondenactiviteiten en als slagroom op de taart vastgelegd op de camera.

 

Dus de CombiFun die Yvonne al jaren organiseert op haar hondenschool en die bekend is in de verre omgeving komt dus nu ook naar Frankrijk.

 

Wat kun je die week verwachten? Nou o.a Balans en Coördinatie, Hoopers, Braintraining en/of Tricks en Trucs en apporteren. Dit wordt een unieke week om lekker met jouw hond bezig te zijn en waar plezier en appèl heel duidelijk samen blijken te gaan en dit alles vastgelegd op de gevoelige plaat.

Hoe ziet de week er uit.

 

Op zondagmiddag onze bekende kennismakingsborrel.

Van maandag tot en met vrijdag de training van 10.00 uur tot 13.00 uur. De training bestaat uit vijf dagdelen.Tussen de middag een uitgebreide lunch en op vrijdagmiddag/avond de afsluitende BBQ. Na de lunch heb je tijd om de omgeving te verkennen.

 

Kosten van deze week € 445,00 exclusief het huren van een gite die eventueel, in overleg met medecursisten, gedeeld kan worden. 

 

Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031 615213214.