Verhuur

te huur

FaceBook

Op pad met Jos en de kudde

Evenement

Titel:
Op pad met Jos en de kudde
Wanneer:
01 mei 2023 - 30 september 2023
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Op pad met Jos en de kudde.

In mei gaat Jos weer doen wat zij het liefste doet. Het hoeden van de schaapskudde. Dat doet zij zowel langs de Loire in Saint Firmin sur Loire als in het iets verderop gelegen St Posen. In de afgelopen jaren zijn er altijd wel gasten geweest die graag een dagje mee wilde lopen. Om te genieten van de natuur en de rust die uitgaat van een grazende kudde schapen begeleidt door de honden in de vrije natuur.

Rust en stilte zijn woorden die steeds weer terugkeren als wij met onze gasten praten over onze woonomgeving. Deze zijn in Nederland nauwelijks meer te vinden en dat merken wij ook als wij weer eens een paar dagen in Nederland zijn. Het is goed om de familie weer te zien maar wij zijn altijd weer blij om huiswaarts te keren.

Wil jij ook eens helemaal los komen van jouw omgeving, jouw werk en van jouw dagelijkse beslommeringen? Loop dan eens een week met Jos mee. Jij zult er van opknappen en het is goed om eens de gelegenheid te hebben om alles weer eens op een rijtje te zetten.

Kosten inclusief de huur van de studio voor een week  € 515,00 excl. schoonmaakkosten van € 35,00.

In het hoogseizoen ( 10-06 tot 09-09 ) € 615,00 exclusief schoonmaakkosten € 35,00.

Boekingen via Berry Visser,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031 615213214.

Www.charmille.nl

www.rustvinden.com

Berry Visser