Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Detectie/speuren/Eco-wildlife met Hotsche Luik en Eric Burchell

Evenement

Titel:
Detectie/speuren/Eco-wildlife met Hotsche Luik en Eric Burchell
Wanneer:
05 april 2020 - 10 april 2020
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Masterclasses Frankrijk Charmille 2020

Na het grote succes van de eerder gehouden masterclasses van Hotsche Luik en Eric Burchell van de Scent Detection Academy bieden we opnieuw een vergelijkbare masterclass aan bij Charmille training & educatie in Saint Firmin sur Loire, Frankrijk. Vijf dagen bezig zijn met je hond in diverse disciplines is mogelijk. Ook is het mogelijk een van de geboden disciplines te kiezen en daar een aantal dagen mee bezig te zijn en te kijken of de hond onder professionele leiding naar een hoger niveau gebracht kan worden. De ambiance spreekt voor zich en Hotsche Luik en Eric Burchell doen hun best de jarenlange professionele ervaring en kennis te delen. Plezier staat voorop, heerlijke lunches in een prachtige omgeving afwisselen met werken met je hond. Het kan haast niet beter! Een start niveau of leeftijd voor de hond is niet vereist, zij kijken naar de mogelijkheden en starten vanuit daar. Dus als je graag wilt werken aan zoek/detectie werk zoals, tabak, truffels, speciale stoffen of zelf een idee of wens hebt, dat is mogelijk. Wil je graag sporen lopen of is de hond al op het niveau dat hij aan een specialisme binnen het sporenlopen kan werken, ook dat kan. Proeven aan verschillende onderdelen? De mogelijkheden zijn daar. Leuk om zelf bezig te zijn en even leuk en informatief om de anderen te zien werken, wellicht in een discipline waar je zelf nog niet aan gedacht had. Een spannende week waarin veel variatie te zien is.

De week ziet er als volgt uit:

Ontvangst op zondag met een borrel van 17.00 tot 19.00 uur
De trainingen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. Op woensdag eventueel een vrije middag om de honden rust te geven.
Lunch van 13.00 tot 14.00 uur.
Op vrijdagmiddag/avond is er een afsluitende BBQ.

Kosten van deze week bedragen € 585,00. Incl welkomstborrel, trainingen, lunches, afsluitende BBQ. Excl. overnachtingen. Gites zijn er in de omgeving te huur voor rond de € 350,00 met twee slaapkamers. Meer info of heb je vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031615213214.