Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Zweetwerk en apporteren in de praktijk. Rosemarijn Gelauf.

Evenement

Titel:
Zweetwerk en apporteren in de praktijk. Rosemarijn Gelauf.
Wanneer:
06 oktober 2019 - 11 oktober 2019
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Kennismaken met zweetwerk en apporteren in de praktijk.

Heeft u een hond in huis met jachtpassie? En bent u iemand die niet echt op jacht wilt met de hond maar het wel leuk vindt om de eigenschappen cq capaciteiten van uw jachthond te benutten? Dan is deze week echt iets voor u en natuurlijk ook voor uw hond. U traint deze week o.l.v. Rosemarijn Gelauff die het zweetwerk voor haar rekening neemt en Berry Visser die u begeleidt bij het apporteren en het verloren zoeken. Rosemarijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het zweetwerk en geeft onder de vlag van haar eigen bedrijf, Honden op het spoor, www.hondenophetspoor.nl, cursussen in binnen en buitenland. Berry Visser, eigenaar van Charmille training & educatie in Frankrijk, heeft training gegeven bij de Duitse Staande Korthaar vereniging, trainer/instructeur/docent/manager geweest bij het Martin Gaus Gedragcentrum. Hij zal zich deze week bezig houden met het apporteren en het verloren zoeken.

Mocht u nog weinig gedaan hebben met uw hond dan zult u versteld staan van de vorderingen die u deze week gaat maken. U krijgt handvatten hoe verder te gaan met de passie van uw hond. Immers wanneer u tegemoet komt aan de passie van uw hond, zult u bemerken dat ook de relatie tussen u en uw hond hechter wordt. Heeft u al wel het een en ander gedaan dan zullen wij de oefeningen op uw niveau aanpassen.

Wie kan er deelnemen aan deze cursusweek?

Iedereen is welkom, ongeacht het ras. Voor het zweetwerk is geen voorkennis nodig, de workshop is zowel voor beginners als gevorderden. Voor het apporteren verwachten we dat uw hond kan apporteren. We kunnen dan aan het werk met uitdagend apporteerwerk. 

Deze week ziet er als volgt uit:

Ontvangst met een aangeklede borrel op zondagavond.

Training maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en 14.00 tot 16.00 uur.
Lunch van 12.30 tot 13.30 uur.
Vrijdagmiddag/avond afsluitende maaltijd.

De exacte invulling van de trainingsuren worden tijdens de week vastgesteld.

Kosten van deze week € 475,00 p.p. met een hond. Inclusief training, lunches, koffie, thee, afsluitende maaltijd. Exclusief overnachting. Huisjes zijn er in de omgeving te huur voor ongeveer € 350,00. Wij adviseren u daar kosteloos in.

 

Info. www.charmille.nl. 
Tel 0031615213214

Rosemarijn Gelauff. www.hondenophetspoor.nl

Berry Visser