Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Suppen op de Loire met Isup Schermer. Franca Oud.

Evenement

Titel:
Suppen op de Loire met Isup Schermer. Franca Oud.
Wanneer:
08 september 2019 - 13 september 2019
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Suppen op de Loire.

Na een succesvolle proef in september 2016 organiseert Charmille een Sup toertocht o.l.v. Franca Oud van Iksup Schermer. En niet zo maar een sup toertocht maar een over de grootste rivier in Frankrijk, La Loire. Bekijk Frankrijk eens vanaf het water. De natuur, de rust maar ook de dorpjes en de steden. Saint Firmin sur Loire als uitvalbasis.

Hoe gaat het dan precies in zijn werk? Nou dat schatten we in met de Franse slag. Het is natuurlijk moeilijk te bepalen wat je onderweg allemaal tegenkomt. Wat vast staat is dat wij stroom afwaarts suppen. En wat is dan de snelheid van de Loire? Dat heeft te maken met de waterstand. Is die hoog dan gaat het sneller dan bij laag water. Bij de proef legden Franca en Arjen, zonder al teveel inspanning, zo'n zes km per uur af. En toen was het laag water. De Loire bevat heel veel eilandjes. Ideaal om na een uurtje suppen aan te leggen om de meegebrachte koffie op te drinken. Of tussen de middag het mee gekregen lunchpakket te verorberen.

En na een inspannende dag staat de bedrijfswagen van Iksup Schermer klaar om jullie terug te brengen naar het startpunt. De volgende dag wordt de tocht hervat waar de vorige dag gestopt is.

Mogen er honden mee? Ja. natuurlijk! Maar het kan ook zonder hond. De hond moet wel een tuig om met een 2 meter lijn vast om je middel. Het is sterk aan te raden om voor alle zekerheid een helm te dragen.

In het kort ziet de week er zo ook.

Ontvangst op zondagmiddag met een aangeklede welkomst borrel.

Maandagochtend ( 09.30 uur ) na koffie/thee bij Charmille vertrek naar de startplaats. Lunchpakketten mee, suppen worden door Iksup Schermer ter beschikking gesteld, en gaan met de Sup. In de middag worden jullie door mij weer opgehaald.

Dit herhaalt zich de hele week met op vrijdagmiddag een afsluitende BBQ.

Kosten van deze week € 425,00. Inclusief borrel, lunches, BBQ, halen en brengen. Exclusief overnachting. Wij kunnen je adviseren in de te huren gites.

Wil je verdere informatie, neem dan contact met mij op. Berry Visser 0031615213214 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.