Verhuur

te huur

FaceBook

Zweetwerk week met Jan de Bes

Evenement

Titel:
Zweetwerk week met Jan de Bes
Wanneer:
07 mei 2023 - 12 mei 2023
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Jan de Bes verzorgt al jaren zweetwerktrainingen op landgoed Quadenoord te Renkum.

Samen met collega-instructeur Michel Enklaar verzorgt hij van zondag 7 t/m vrijdag 12 mei 2023 een trainingsweek zweetwerk.

Extra dimensie is dat het speuren in een hele andere omgeving gebeurt dan in Nederland.

Het landgoed Les Beaunoirs bevat 170 ha bossen, weilanden, waterpartijen en dit alles in een glooiend landschap. Heel wat anders dan u gewend bent.

Ook leert u in deze week om sporen uit te zetten voor uw collega-cursisten en mogen de honden die onaangelijnd kunnen werken een sleep uitwerken.

Wij hebben deze week zo ingedeeld dat u of 's morgens of 's middags in een groep van max. vijf honden speurt, zodat er ook ruimte is voor ontspanning.

Het programma wordt afgestemd op de ervarenheid van voorjager en hond voor wat betreft het zweetwerk.

Er is plaats voor 10 honden.

De kosten voor deze week bedragen € 435,00 per voorjager met één hond. Deze prijs is inclusief borrel, lunch, BBQ en training, maar exclusief overnachting. In een straal van 15 km rond de trainingslocatie zijn er verschillende gites.

 

Vanwege het aantal deelnemers ( 10 ) is het voor partners/echtgenoten niet mogelijk om de hele week mee te doen met de lunch. De lunchruimte is daar te klein voor. Wel zijn zij van harte welkom op de welkomstborrel en op vrijdagmiddag/avond bij de BBQ.

Voor info daarover en/of andere zaken kun je contact opnemen met Berry Visser. 0031615213214 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..