Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Trainingsweek Jachthonden A+

Evenement

Titel:
Trainingsweek Jachthonden A+
Wanneer:
05 mei 2019 - 10 mei 2019
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Onderstaande week is volgeboekt.

 

Trainingsweek voor Jachthonden A+

 

Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met Ceciel Smits en Christianne Timmers een fantastische 5 daagse trainingsweek voor apporterende jachthonden.Voor deze week heeft zich al een complete groep op A+ niveau aangemeld, die hun doelen voor 2019 scherp gesteld hebben.

Wij kunnen hen hierbij perfect begeleiden op een landgoed van 170 ha dat bestaat uit afwisselend en glooiend terrein met mooie grote velden, bossages en waterpartijen.

Wij bieden deze week afwisselende trainingen na het schot waarbij jacht-praktijksituaties worden nagebootst, meervoudige apporten aan bod komen en gewerkt wordt aan het sturen van de hond maar er ook voor waken dat hierbij de zelfstandigheid van de hond behouden blijft.

De week ziet er als volgt uit:

Zondag rond de klok van vijf een welkomstborrel.

Maandag tot en met vrijdag training van 09.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur.

Lunch van 12.30 tot 13.30 uur

vrijdagmiddag/avond afsluitende BBQ

Woensdagmiddag is vrij te besteden.

Kosten van deze week zijn € 415,00 inclusief training, lunches, borrel en afsluitende BBQ. Exclusief overnachting. Er zijn in een cirkel rond maximaal 15 km verschillende gites te huur. Voor info daarover en/of andere zaken kun je contact opnemen met Berry Visser. 0031615213214 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..