Verhuur

te huur

FaceBook

Jachttrainingsweek met Herman Riemslag

Evenement

Titel:
Jachttrainingsweek met Herman Riemslag
Wanneer:
08 september 2024 - 13 september 2024
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Vol geboekt!

Van zondag 01 september tot en met vrijdag 6 september 2024 en van zondag 08 september tot en met vrijdag 13 september organiseren wij in samenwerking met Herman Riemslag een workshop voor jachthonden. De trainingen hebben het karakter van de Meervoudige Apporteer Proeven en Workingtesten. Herman Riemslag is eigenaar van jachttraining centrum Zwartgoud in de Heen bij Bergen op Zoom. Tevens is hij eigenaar van de kennel “Wishpering Oaks”. Hij fokt Golden Retrievers uit de Amerikaanse werklijnen en plaats zijn honden over de hele wereld van Amerika tot Zweden aan toe. Hij komt uit een familie waar al generaties lang gejaagd wordt. Ook zijn beide zonen zijn met het virus behept. Herman is na het behalen van het diploma kynologisch instructeur fulltime les gaan geven en heeft een eigen jachthonden trainingscentrum opgebouwd. Ook heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan als lid van de jachthonden commissie van de Golden Retriever vereniging. Hij organiseerde daar o.a Diplomadagen, workingtesten, meervoudige apporteer proeven en diverse Goldcups. Zijn eigen honden bracht hij op A niveau en hij was een paar jaar onderdeel van de Dutch Pickerup club. Ook bemande hij grote jachten in Belgïe. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er een pracht week van te maken.

De bedoeling is de deelnemers in te delen in twee groepen. Zodat er een groep in de ochtend en een in de middag traint. Op deze manier is de trainingsgroep klein ( max 4 voorjagers ) en kunnen we de niveaus aan elkaar aanpassen. Het landgoed Les Beaunoirs ( 170 ha ) waar getraind wordt bestaat uit glooiende weiden, bossen en waterpartijen.

De onderdelen die deze week onder andere aanbod komen zijn de volgende:

Markeeroefeiningen met een dummy kanon die afstand kan bereiken van tot 300 meter, Lijnen lopen, markeren, waterwerk, apporteren met verleidingen, sleep en wildbehandeling.

Het schema van deze week is als volgt:

Welkomst- en kennismakingsborrel om 17.00 uur.

Training maandag tot en met vrijdag.

S’morgens om 09.30 uur samenkomst met de ochtendgroep.
Gezamenlijke lunch ( beide groepen ) van 12.30 tot 13.30 uur.
S’middags om 13.30 uur tot 16.30 uur training van de middaggroep.
Daarna gaat ieder zijns weegs.

Vrijdagmiddag afsluitende BBQ

Kosten van deze week zijn € 445,00. Inclusief training, borrel, lunches, BBQ. Exclusief overnachting. In een cirkel van maximaal 15 km zijn er verschillende gites te huur vanaf € 300,00 tot € 450,00. De verschillen zitten in de aanwezige slaapkamers en uitrusting. Als men dat wil kan ik daar in adviseren.

Wil je verdere informatie dan kun je mij bereiken per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031615213214.

Berry Visser