Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Op truffeljacht met Martijn Burgers.

Evenement

Titel:
Op truffeljacht met Martijn Burgers.
Wanneer:
25 september 2022 - 30 september 2022
Categorie:
Agenda

Omschrijving

 

Truffeljacht met Martijn Burgers.

 

Martijn Burgers, oud 44 jaar, is al ruim 25 jaar werkzaam als kok. Hij heeft o.a gewerkt bij de Kromme Dissel in Heelsum en bij le Garage van Joop Braakhekke. Na verschillende chefsposities te hebben vervuld in zowel Nederland als in Amerika heeft hij zijn eerste restaurant geopend. Na een aantal jaren heeft hij dit restaurant verkocht om ruimte te maken voor zijn andere passies namelijk werken met honden en het zoeken naar truffels in de Nederlandse natuur. Daarnaast wil hij graag mensen inspireren en kennis en ervaring over brengen door middel van het geven van cursussen/workshops betreffende wildpluk, paddenstoelen en truffels.Inmiddels vindt hij in al meer dan 15 gebieden in Nederland truffels.

Bovenstaand verhaal heeft mij weer geïnspireerd op contact met hem te leggen met de vraag of  hij bij ons in Frankrijk een workshop Truffelzoeken zou willen geven. Hij was gelijk enthousiast zodat we besloten hebben om het gewoon te doen.

Hoe ziet die week er dan uit? Er zijn natuurlijk een paar vaste ijkpunten zoals de koffie s'morgens voordat de truffeljacht geopend wordt, de lunch, de welkomstborrel op zondag en de afsluitende BBQ op vrijdagavond. Voor de rest is het zoals met elke 'jacht' kijken wat er voor je loop, oftewel voor de hondenneus, komt. Natuurlijk zorgt Martijn er voor dat jouw hond aan het eind van de week truffels kan vinden. Maar hoe de week zich op dat punt gaat ontwikkelen blijft altijd de vraag. Maar dat is dan ook het spannende er aan.

De kosten van deze week zijn € 435,00 per hond en zijn/haar eigenaar. Dit is inclusief koffie/thee, welkomstborrel, lunch, BBQ en uiteraard de trainingen. Exclusief overnachtingen. Als jouw partner deze week ook mee wil maken zonder hond dan kost dat € 85,00. Ik kan je assisteren bij het zoeken naar een geschikte gite. Het is ook mogelijk om een gite te delen. Voor nadere informatie een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031 615213214.

Www.charmille.nl

www.rustvinden.com