Verhuur

te huur

FaceBook

Op pad met Jos en de schaapskudde

Evenement

Titel:
Op pad met Jos en de schaapskudde
Wanneer:
01 mei 2023 - 30 september 2023
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Op pad met Jos, la bergère Hollandaise, en de schaapskudde.

 

 

In mei gaat Jos weer doen wat zij het liefste doet. Het hoeden van de schaapskudde langs de Loire in Saint Firmin sur Loire en in het iets verderop in het binnenland gelegen St Posen.

 

Omdat wij vragen hebben gekregen wat de mogelijkheden zijn om met Jos mee te gaan, hebben wij er een drietal op een rijtje gezet.

 

  1. Bezinningsweek. Als je de rust en stilte wilt ervaren van de kudde en/of omdat je privé of zakelijk  alles eens op een rijtje wilt zetten, dan zijn de kosten daarvan € 145,00. Als je bij ons een gite of studio huurt dan krijg je op de totaalprijs ( Gite en meelopen met Jos ) € 45,00 korting.
  2. Hulpherder. Als je wilt weten hoe het is om met jouw hond met de kudde te werken dan kun je Jos assisteren. Kosten voor vijf dagen € 245,00. Als je bij ons een gite/studio huurt krijg je een korting van € 95,00 op de totaalprijs.
  3. Ben je een Handler met ervaring, ben je herder in Nederland, dan zien wij je graag komen om Jos te helpen met de kudde. Wij zien dat als een win win situatie. Je zult alleen moeten betalen voor de huur van de Gite of studio.

 

Voor meer informatie kun je mij bellen op 0615213214 

Op rustvinden.com vind je de bij ons te huren gites.