Verhuur

te huur

FaceBook

Welkom

Onze woonlocatie bevindt zich in Midden-Frankrijk in de regio Loiret, 170 km onder Parijs. Op een afstand van 5 km van de Loire waar het klimatologisch minder nat is en een aantal graden warmer dan in Nederland.

De Loire is een prachtige rivier waar geen ruimte is voor scheepvaartverkeer. Dus ook geen industrie. In plaats daarvan zijn de oevers begroeid met hier en daar wat verscholen strandjes. Hoe groot of hoe klein die zijn dat is bij wijze van spreken per dag verschillend. Het water kan zo maar in een dag 50 cm stijgen of dalen. Kortom een ideale situatie om met de honden jachttraining  te doen. Zo hebben wij 5 a 6 locaties in kaart gebracht waar nauwelijks iemand komt. 

Ook voor mantrailing zijn er verschillende locaties. Niet voor niks komt Nella Mastenbroek hier al acht jaar lang met een aantal groepen per jaar. En natuurlijk niet te vergeten het zweetwerk. Maar ook voor funworkshops is er alle ruimte.

De ontvangst, lunches, BBQ e.d. doen wij op de locatie Les Giraudors. Les Giraudors is een gehucht van vier huizen en van één zijn wij eigenaar. Ons huis bestaat uit een zespersoons gite en een ruime tweepersoons studio. Beiden zijn te huur. Alleen tijdens onze groepstrainingen wordt de studio gebruikt als groepsaccomodatie voor lunches e.d. Voor een uitgebreide omschrijving van Les Giraudors ga dan naar www.rustvinden.com

 

 

Agenda