Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Exclusieve clicker jachthonden trainingsweek met CHristel Holtrop

Evenement

Titel:
Exclusieve clicker jachthonden trainingsweek met CHristel Holtrop
Wanneer:
26 mei 2018 - 02 juni 2018
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Exclusieve clicker jachttrainingsweek met Christel Holtrop.

Wil jij de geheimen ontraadselen van clicker jachttraining? Dan is deze week in Frankrijk helemaal geschikt voor jou!

Christel Holtrop is zo lang als ik mij kan herinneren bezig met waterwerk voor honden en heeft daarbij een hoog niveau bereikt. Zowel met haar eigen honden als met haar cursisten. Daarnaast heeft Christel zich al vijftien jaar gespecialiseerd in het trainen van honden met de clicker en zet zij deze trainingswijze al acht jaar in haar jachttraining voort. Haar eigen jachthonden zijn volledig clicker getraind en in Nederland geeft zij sinds een aantal jaar clicker jachttraining. Ook is Christel degene geweest die Helen Philips naar Nederland heeft gehaald en nog steeds clicker jachtworkshops met haar organiseert.

Christel is nu, na lang aandringen, overstag gegaan en komt bij ons een clicker trainingsweek voor jachthonden geven. Tijdens deze week staat het gebruik van de clicker uiteraard centraal.

De week is bedoeld voor alle teams die op positieve wijze, volkomen vrij van enige druk of dwang , met hun hond willen trainen en door een creatieve trainingswijze het leervermogen en zelfvertrouwen van hun jachthond willen vergroten. In een ontspannen en ongedwongen sfeer ligt de focus op stappen voorwaarts maken in je training.

Omdat we het exclusief willen houden zijn er slechts zes plaatsen beschikbaar. Overnachting is aan de rand van het trainingsgebied Les Beaunoirs. Omdat er maar zes plaatsen beschikbaar zijn is er genoeg ruimte en tijd om persoonlijke trainingsdoelen te realiseren. Naast de trainingsuren is er ook tijd om ( gezamenlijke ) wandelingen te maken of de omgeving te verkennen. Uiteraard zijn er ook weer de overheerlijke lunches.

De overnachting is in de achtpersoons gite “les Giraudors” waar ieder een eigen slaapkamer heeft. Meer info over Les Giraudors kun je vinden op rustvinden.com .

 

Kosten van deze week zijn € 595,00. Inclusief training, lunches, welkomstborrel, overnachting en afsluitende BBQ.

Wil je meer informatie? Stuur me dan een mail of bel me op 0031615213214.
www.waterdogs.eu
www.charmille.nl

Berry Visser