Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

SCHAPENDRIJVEN INCL. GITE/STUDIO

Evenement

Titel:
SCHAPENDRIJVEN INCL. GITE/STUDIO
Wanneer:
09 januari 2021 - 26 december 2021
Categorie:
Agenda

Omschrijving

 

Aan de rand van het landgoed Les Beaunoirs ligt ons vakantiehuis les Giraudors. www.rustvinden.com. Een vakantiehuis dat bestaat uit twee gedeelten. Een ruime tweepersoons studio en een zespersoons gite. Beiden comfortabel ingericht.

 Als je jouw (wedstrijd) hobby, schapendrijven, met jouw vakantie wilt combineren, is dit de uitgelezen gelegenheid. 

Op les Beaunoirs, 170 ha, is de GAEC( BV ) du Chaloy gevestigd. Du Chaloy is een schapenhouderij geleid door Thierry Ganem en Jos Meijer. De schaapskudde bestaat uit ongeveer 300 ooien en een twintigtal rammen. Als de aflammerperiode achter de rug is, is de kudde uitgebreid met plus minus 450 lammeren. De schapen staan in verschillende kuddes op het landgoed zelf of 5 km verderop aan de Loire waar de GAEC nog eens 28 ha pacht. Daarnaast is er altijd een groep schapen op het landgoed waar meegetraind kan worden.

Het landgoed bestaat uit weilanden, bossen en waterpartijen en is heuvelachtig. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om met je hond te trainen of bijvoorbeeld met Thierry/Jos de kuddes, indien nodig, te verplaatsen naar de andere weilanden, de Loire of naar bijvoorbeeld de Bergerie.

 Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten als bovenstaande je aanspreekt. Er zijn drie huizen op het landgoed die permanent bewoond worden.  De mensen die hier wonen hebben bewust gekozen om in alle rust op het landgoed te wonen en/of te werken. Dit punt is voor ons heel belangrijk. Ook het welzijn van de schapen staat hoog in het vaandel. Dus het is geen optie om uren per dag te trainen maar in combinatie met een vakantie is het bij uitstek de gelegenheid om te schaven aan het niveau van jou en je hond. Het is ons gebleken dat Handlers met ervaring uitstekend zelf kunnen beslissen wat wel en wat niet kan betreffende de gezondheid van de schapen. Als je de studio of gite huurt dan kun je elke dag een gedeelte van de dag aan de slag met je hond(en). Na de training verlaat je het landgoed weer.

 

Het huren van de gite/studio gaat via mij met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en niet via de website www.rustvinden.com. Dit i.v.m. de trainingsmogelijkheden in de periode dat je zou willen. 

 

                        DE TWEEPERSOONS STUDIO

Een week de tweepersoons studio huren inclusief trainingen kost € 515,00 inclusief toeristenbelasting exclusief € 35,00 schoonmaakkosten. In het hoogseizoen ( 13-06 tot 12-09 ) € 615,00 inclusief toeristenbelasting exclusief € 35,00 schoonmaakkosten.

                                  DE ZESPERSOONS GITE

Een week de zespersoons gite* huren inclusief trainingen kost € 625,00 inclusief toeristenbelasting en exclusief € 50,00 schoonmaakkosten.     In het hoogseizoen ( 13-06 tot 12-09 ) € 725,00 inclusief toeristenbelasting exclusief schoonmaakkosten € 50,00.

 

* de prijs van het huren van de zespersoons gite plus trainingen is gebaseerd op twee Handlers. Meerdere Handlers is mogelijk maar in overleg omdat de prijzen dan zullen verschillen.

 

Als je nog meer info wilt kun je mij altijd bellen 0031615213214 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.charmille.nl

www.rustvinden.com