Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Waterwerkweek met Christel Holtrop

Evenement

Titel:
Waterwerkweek met Christel Holtrop
Wanneer:
26 mei 2018 - 02 juni 2018
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Deze waterwerk workshop wordt gehouden op het landgoed L’Etang Chapelle in Saint Firmin sur Loire. Deze workshop is geschikt voor alle honden die dol op water zijn en goed kunnen zwemmen. Tijdens dit waterwerk komen zowel elementen uit de jacht als ook uit de verschillende nationale en internationale waterwerkproeven aan bod. Er wordt spelenderwijs met verschillende apporten gewerkt met het uiteindelijke doel dat de honden een drenkeling uit het water kunnen ‘redden’.

Daarnaast wordt er met de hond vanuit de boot gewerkt. De hond wordt geleerd om naar de boot te zwemmen, van de boot het water in te springen en daarna weer terug in de boot te komen. Aan de achterkant van de boot is een plateau gemaakt om dit te vergemakkelijken. Kortom zowel voor de honden als de eigenaar een pittige week waar beiden zich zullen vermaken met daarnaast ook tijd voor ontspanning.

Deze week staat onder leiding van Christel Holtrop geassisteerd door Martina Thomas. Christel, www.waterdogs.eu , is al jarenlang toonaangevend in Nederland wat betreft waterwerk. Martina heeft haar instructeurs opleiding genoten in Duitsland en assisteert Christel al een aantal jaar bij het waterwerk.
Omdat er individueel gewerkt gewerkt wordt, is deze week geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Vanaf 2018 gebruiken we Les Giraudors, wat 500 meter verderop ligt, als ontmoetingsplek voor het ontbijt, de lunch en natuurlijk de afsluitende BBQ

De week ziet er als volgt uit:

Zondag 27 mei om 17.00 uur ontvangst met een drankje en een hapje.

Training maandag tot en met vrijdag van s'morgens 09.30 tot 12.30 uur en s'middags van 14.00 tot 16.30 uur
Ontbijt om 08.30 uur
Lunch om 13.00 uur
Woensdagmiddag vrij.

Voor het avondeten moet men zelf zorgen.

Overnachting in L’Etang Chapelle. Kosten € 735,00 per persoon met een hond incl ontvangst, ontbijt, lunch, BBQ, zeven overnachtingen van zaterdag 26 mei tot zaterdag 1 juni. L’etang Chapelle is een boerderij op vier ha grond en een groot meer.
Voor inlichtingen indien nodig Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031615213214.