Verhuur

te huur

Adopteer een Schaap

adopteer

FaceBook

Trainingsweek voor jachthonden o.l.v Ceciel Smits en Christiane Timmers

Evenement

Titel:
Trainingsweek voor jachthonden o.l.v Ceciel Smits en Christiane Timmers
Wanneer:
29 april 2018 - 04 mei 2018
Categorie:
Agenda

Omschrijving

              Voorjaar 2018: Trainingsweek voor Jachthonden

Van zondag 29 april t/m vrijdag 4 mei 2018 organiseren wij bij La Grande Charmille - Saint Firmin sur Loire - Frankrijk onder leiding van Ceciel Smits en Christiane Timmers een fantastische 5-daagse trainingsweek geschikt voor voorjagers met hun jachthond op goed apporteer niveau.


Dit is een unieke week om samen met je jachthond in een prachtige omgeving op een ontspannen manier te trainen op het werk na het schot in alle facetten.
Je wordt deze week begeleid door twee kynologisch instructeurs met jarenlange ervaring in het geven van jachthonden trainingen in stapsgewijze opbouw.
We richten ons ook op het versterken van de individuele voorjager/hond combinatie en aan persoonlijke wensen en trainingsproblemen zal waar mogelijk ruime aandacht besteed worden.
De trainingen vinden plaats op een landgoed van 170 ha. dat bestaat uit afwisselend en glooiend terrein met mooie, grote velden, bossages en waterpartijen.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 
Zondag om 17.00 uur een welkomst borrel
 
Maandag t/m vrijdag training van 09.30 - 12.00 uur en van 14.00 - 16.00 uur
 
Lunch van 12.30 tot 13.30 uur
 
Woensdagmiddag is vrij te besteden
 
Vrijdagmiddag/avond afsluitende BBQ
 

Kosten van deze week zijn € 415,00. Inclusief trainingen, lunches enz. Exclusief overnachtingen. Er zijn in de naaste omgeving verschillende gites te huur. Prijzen liggen tussen de 300 en 350 euro per week. Voor informatie over de te huren huizen kan ik je een mail sturen met informatie.
 
Voor meer informatie en reserveringen kun je mailen naar Berry Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..