Verhuur

te huur

FaceBook

Welkom

Onze locatie bevindt zich in Midden-Frankrijk in de regio Loiret, 170 km onder Parijs. Op een afstand van 5 km van de Loire waar het klimatologisch minder nat is en een aantal graden warmer dan in Nederland. Het ligt op een prachtig landgoed van ruim 170 ha, "Les Beaunoirs” geheten.

Landschappelijk gezien bestaat het landgoed uit weilanden, bossen, waterpartijen, graanvelden. Ook de fauna is goed vertegenwoordigd. Reeën, fazanten, patrijzen en roofvogels zijn volop te zien. Er is zelfs een dassenburcht. Het terrein is licht glooiend.

 "Les Beaunoirs” is een ideale locatie om los van alles eens een (jacht)hondentraining te volgen.

Het landgoed is ook de thuisbasis van een kudde schapen die varieert van 5 à 600 tot, als de aflammerperiode achter de rug is, ongeveer 1400 ooien en lammeren. Er is dus het hele jaar volop werk om de kudde in goede conditie te houden. In de maanden april tot en met augustus is een gedeelte van de kudde te vinden aan de Loire onder de supervisie van Jos. Wil je eens een paar dagen met haar mee? Met je schapendrijver/hoeder? Of wil je gewoon eens een paar dagen mee om in alle rust en stilte te genieten van wat er allemaal speelt in zo'n kudde? Het is allemaal mogelijk.

Agenda